Fiqas Aalsmeer naar bekerfinale

De Aalsmeerse handballers hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de bekerfinale in Almere. Het team versloeg in de halve finale Hellas vrij eenvoudig met 33-20.

Afgelopen zaterdag speelde de ploeg in de kampioenspoule tegen Volendam en sleepte een zwaarbevochten overwinning binnen. Dinsdagavond hadden de mannen van coach Bert Bouwer echter ‘een makkie’ tegen Hellas uit Den Haag.

Bij de rust stonden de Aalsmeerders al met 17-12 voor. In het tweede bedrijf in de goedgevulde Bloemhof liep de ploeg uit naar 33-20.
Dat betekent dat Aalsmeer op Hemelvaartsdag (10 mei) voor de zeventiende keer in de bekerfinale staat. Zes keer ging de winst ook naar Fiqas Aalsmeer. De tegenstander is Herpertz Bevo, dat in een Limburgs onderonsje met 28-30 van OCI Lions wist te winnen. Voor Bevo wordt het de zesde finaleplaats en zou het de eerste keer kunnen worden dat ze ook de beker winnen.

Gepubliceerd: 17 april 2018 om 23:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×