Gewonde bij steekpartij Willem-Alexanderstraat

Buurtbewoners van de Willem-Alexanderstraat in Aalsmeer zijn geschrokken van de steekpartij die zaterdagmiddag in een woning in de straat plaatsvond. Een man raakte daarbij gewond.

“Ik dacht ‘jeetje, wat is hier gebeurd?’ Er kwam een ambulance aan, twee politieauto’s en daarna nog een ambulance. Op een gegeven moment ook een traumahelikopter. Een man werd liggend op een brancard afgevoerd in een ambulance”, zegt een omwonende tegen mediapartner NH Nieuws.

In de woning waar de steekpartij plaatsvond verblijven arbeidsmigranten uit onder meer Polen en Letland. Buren zeggen dat het er geregeld fout gaat. “We hebben al maanden overlast. We hadden dus eigenlijk al verwacht dat zoiets ging gebeuren.”

Volgens huisgenoten stak de dader in dronken toestand het slachtoffer neer. “Waarschijnlijk is er iets te veel drank in het spel geweest, maar misschien ook wel ander spul.”

De buurtbewoners hopen dat de gemeente en de politie wat aan de overlast gaan doen. “Dit moet veranderen, want dit kan echt niet.”

Bron: NH Nieuws

Foto: Davey Photography / Davey Baas

Gepubliceerd: 1 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×