Hoe staat het met de coalitiebesprekingen?

Op 21 maart jl. waren de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij het CDA en Absoluut Aalsmeer de grootste winnaars waren. Na de bekendmaking van de uitslag bleef het redelijk stil aan het politieke front. Slechts één tussenverslag van informateur Hans Démoed op 6 april.

Alle reden dus voor het politieke programma R.A.P. om de fractieleden van diverse partijen uit te nodigen om te komen praten over de voortgang van de coalitiebesprekingen. Op dit moment is nog niet duidelijk wie er precies allemaal komen, maar houdt de website van Radio Aalsmeer goed in de gaten voor nadere informatie.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 april 2018 om 22:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×