Paralympiër Gerda Stokkel in ‘Door de Mangel’

Op maandag 16 april was John de Niet de 208e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De fan van de 24-uur van Le Mans is getrouwd met zijn buurmeisje en runt tegenwoordig samen met zijn broer en zwager het Warmte Technisch bedrijf van zijn vader. “Ik kwam op 19-jarige leeftijd in het bedrijf terecht en inmiddels werken we met 20 vaste krachten en 9 inleenkrachten”, aldus de 62-jarige Aalsmeerder. Auto’s spelen een grote rol in zijn leven en De Niet is dan ook de trotse eigenaar van zijn jeugddroom: een Alfa 155.

Gerda Stokkel
De autoliefhebber is ook opzoek gegaan naar een nieuwe gast. Hij koos voor een van zijn werknemers: Gerda Stokkel-Lampers. Zij kwam in 1988, 1992 en 1996 voor Nederland uit op de Paralympische Spelen en won 2 zilveren en 1 bronzen medaille. Gerda is getrouwd met ‘die andere paralympiër’ Joop Stokkel. “Ik heb enorme bewondering voor haar doorzettingsvermogen. Ik wil graag dat ze eens uitlegt hoe ze dit voor elkaar krijgt”. Deze en nog vele andere vragen zullen presentatoren Mylène en Elbert Huijts voorleggen aan administratief medewerkster. Mocht u als luisteraar een vraag hebben voor Gerda Stokkel, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Gerda Stokkel (links) (eigen foto)

Gepubliceerd: 16 april 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×