Taxateur Arie Molendijk komt naar Aalsmeer

Denkt u een zeldzaam boek, handschrift, (staten)bijbel, een oude (handingekleurde) atlas in uw bezit te hebben of documentatiemateriaal uit de oorlog, foto’s, ansichtkaarten of prenten? Schroom niet langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam.

Molendijk heeft meer dan 1700 taxaties op zijn naam staan! Zelfs in Canada, de Verenigde Staten en Australie is hij op dit gebied een begrip. De taxaties die hij verricht, zijn gebaseerd op de opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen.

Kosten voor een taxatie zijn 5 euro per 5 tot ca. 10 boeken. Waaronder ook series als 1 item bedoeld worden. De kosten van taxatie van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro.

De taxaties vinden op dinsdag 17 april plaats in de lounge van Hotel Chariot, Oosteinderweg 243 van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Gepubliceerd: 9 april 2018 om 22:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×