Brandweer: "Check je boot"

Met het mooie weer van de afgelopen periode is het bootjesseizoen duidelijk weer geopend! En je verwacht het misschien niet zo op het water, maar ook daar zit brandgevaar. Vooral als er een gasfles aan boord is. Zo is het raadzaam om elke drie jaar een inspectie te laten uitvoeren én is voldoende ventilatie heel erg belangrijk om een potentiële CO-vergiftiging te voorkomen.

Deze tips zijn natuurlijk al top, maar de Aalsmeerse brandweer heeft meer in petto: op zaterdag 19 mei a.s. zijn zij aanwezig bij Jachthaven Stenhuis in Aalsmeer om alle booteigenaren van allerlei super handige tips te voorzien en een gratis rookmelder weg te geven. Aanmelden kan via 0297-325081 of per mail: info@jachthavenstenhuis.nl.

Foto: Brandweer Aalsmeer (Facebook)

Gepubliceerd: 12 mei 2018 om 16:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×