Brood op de plank

Tijdens het Jij&Ik Festival op 8 juni aanstaande wordt ondernemers een mooie ontmoetingsplaats geboden om in contact te komen met gemotiveerd personeel. RIBW K/AM, AM Match en Ons Tweede Thuis / Afslag Werk geven werkgevers bij Brood en Plank de kans om kennis te maken met gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een werkplek, zowel betaald als onbetaald.
Ook worden zij geïnformeerd over de mogelijkheden die de Participatiewet hierbij te bieden heeft en hoe werkgevers geschikte
werkplekken kunnen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking.

De inloop start om 9.30 uur. Het ontbijt begint 20 minuten later en dan zal Annemarie Zuidweg van Ons Tweede Thuis de opening verrichten. Het festival vindt plaats in het Amsterdamse Bos, Nieuwe Meerlaan 1 in Amstelveen.

Wilt u zich als ondernemer aanmelden, klik dan op deze link.

Gepubliceerd: 27 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×