Ernstig ongeluk Legmeerdijk en bus in brand

De Aalsmeerse brandweer had een drukke avond op de eerste Pinksterdag. Eerst werden zij gealarmeerd voor een bus die in de brand stond op de Middenweg in Aalsmeer. Ter plaatse bleek het motorcompartiment in de brand te staan. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle waardoor de schade beperkt bleef tot de motor.

’s Nachts mochten de spuitgasten opnieuw uitrukken dit keer voor een zwaar verkeersongeval op de kruising Legmeerdijk met de N196 in Aalsmeer. Twee personenauto’s waren daar hard met elkaar in aanrijding gekomen, waarna één voertuig direct in brand raakte. In het tweede voertuig zat de bestuurder bekneld.

De brandweer heeft deze bestuurder uit de auto bevrijd door de deuren te verwijderen. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. De auto die in brand stond werd gebust. De bestuurder van dit voertuig is echter gevlucht en tot op heden nog niet achterhaald. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De kruising was uren lang afgesloten voor al het verkeer.

UPDATE: De gevluchte bestuurder heeft zich maandag alsnog gemeld bij de politie, zo meldt “Hart van Nederland”.

Foto: Politie Aalsmeer/Uithoorn (Facebook)

Gepubliceerd: 21 mei 2018 om 10:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×