Handballers Fiqas Aalsmeer gehuldigd

Zaterdag 26 mei stond heel Aalsmeer op z’n kop. In een snikhete, zinderende, maar o zo sfeervolle Bloemhof werd OCI Lions voor de tweede maal verslagen en mocht Fiqas Aalsmeer zich landskampioen 2017-2018 noemen! Natuurlijk leverde dit vreugdevolle momenten op voor iedereen die de Aalsmeerse handballers een warm hart toedraagt, want de club smachtte naar de tiende kampioensschaal. En natuurlijk vanaf volgend seizoen de eerste kampioensster op het shirt!

Nieuwe sponsor
Op het nieuwe shirt zal volgend jaar overigens een nieuwe sponsornaam prijken, want huidige sponsor Fiqas heeft (na 18 jaar!) aangegeven het lopende contract niet te verlengen. Dat betekent dat het bestuur van de club opzoek moet naar een nieuwe sponsor.

Huldiging
Natuurlijk hoort bij zo’n mooi kampioenschap een heuse huldiging. Aanstaande donderdag om 19.00 uur worden de handballers dan ook gehuldigd door de burgemeester, wethouders en raad bij het gemeentehuis. Op Facebook roept de vereniging heel Aalsmeer op naar het gemeentehuis te komen om de mannen toe te juichen! Een mooi moment voor de sporters en supporters! Zorg dat je er bij bent!

Foto: HV Aalsmeer (Facebook)

Gepubliceerd: 29 mei 2018 om 7:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×