Spectaculaire badeendenrace in Het Oosterbad

Op zaterdag 2 juni vindt een spectaculaire badeendenrace plaats in Het Oosterbad. Wat is een badeendenrace zult u denken? Om 14:00 uur zullen een paar duizend badeendjes te water worden gelaten. De eenden die het eerst over de finish komen maken kans op prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door Aalsmeerse ondernemers. De opbrengst komt ten goede aan twee goede doelen:  Heart4Children en het Oosterbad zelf.

Heart4Children helpt weeskinderen aan onderdak en scholing in Oeganda. Momenteel wonen er zo’n 280 kinderen in het kinderdorp. De stichting wil echter uitbreiding om meer kinderen kans te geven op een betere toekomst. Het tweede doel is het Oosterbad zelf. Vernieuwing en verbetering van het terras was noodzakelijk.
Dankzij veel vrijwilligers en sponsors hebben zij veel kunnen doen, maar met de badeendenrace hopen zij ook een deel van de kosten bij elkaar te kunnen krijgen.

Ik wil ook een eend!
Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Op verschillende locaties en bij verschillende personen zijn genummerde – en dus unieke- badeenden te koop. Leden van Het Oosterbad spelen gratis mee met hun lidmaatschapsnummer – mits zij aanwezig zijn -, niet-leden betalen €2,50 per eend (5 eenden voor €10,-).
Op de website van Het Oosterbad is het mogelijk om een of meerdere badeenden aan te schaffen via een iDeal-constructie.

Wat is er te winnen?
Veel ondernemers hebben een aantal prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Een paar hoofdprijzen: een Samsung LED-tv, een Nespresso-apparaat, een fiets, een motorgrasmaaier, maar ook kappersbonnen, een merkzonnebril, diner- en boodschappenbonnen en nog veel meer!

Gepubliceerd: 20 mei 2018 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×