Van der Zwaag fractievoorzitter VVD

Nu Robert van Rijn wethouder is geworden voor de VVD Aalsmeer in het college, ontstond er een vacature voor fractievoorzitter. Die vacature gaat worden ingevuld door Dirk van der Zwaag, zo laat de Aalsmeerse afdeling van de liberalen weten. Hij is zelfstandig ondernemer met als specialisme overheidsmanagement en overheidsfinanciën. De afgelopen 4 jaar is hij raadslid geweest voor VVD Aalsmeer. Als specialist gemeentefinanciën heeft hij zich in de raad succesvol hard gemaakt voor een financieel gezonde gemeente en voor lagere belastingen voor inwoners.

De vacature van vice fractievoorzitter wordt ingevuld door Nanda Hauet. Zij zal ook namens de VVD-fractie kandidaat zijn om plaats te nemen in het presidium en is kandidaat commissievoorzitter. Ook Hauet is de afgelopen 4 jaar actief geweest in de gemeenteraad voor VVD Aalsmeer.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 31 mei zal Van der Zwaag voor het eerst als fractievoorzitter in actie te zien zijn tijdens de raadsvergadering. In diezelfde vergadering zal overigens Sissi Mijwaart benoemd worden als fractie assistent voor de VVD.

Gepubliceerd: 27 mei 2018 om 13:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×