Aalsmeerse brandweer bij zeven beste van het land

Het Aalsmeerse brandweerkorps is een actief korps. Zeer regelmatig wordt er geoefend om als het nodig is snel en vakkundig op te treden bij calamiteiten. Ook doet kazerne Aalsmeer regelmatig mee met speciale wedstrijden die tussen verschillende brandweerkorpsen worden gehouden.

Afgelopen zaterdag deed de Aalsmeerse wedstrijdploeg mee aan een gewestelijke hoofdklassewedstrijd in het Noord-Hollandse Graft-De Rijp. ‘Onze’ brandweerlieden werden eerste en hebben zich daarbij gekwalificeerd voor de landskampioenschappen op 29 september in Goes. Dat betekent dat het Aalsmeerse korps nu al tot de zeven beste van Nederland hoort. Een felicitatie is op zijn plaats!

Foto: Brandweer Aalsmeer (Facebook)

Gepubliceerd: 2 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×