Draagster Rozenpenning in ‘Door de Mangel’

Op maandag 25 juni ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts de 217e gast in “Door de Mangel”. In de wekelijkse talkshow vertelde Jan Willem de Wijn ronduit over zijn interesse over de Aalsmeerse historie. De historicus is weer gaan studeren en promoveert binnenkort op het onderwerp migratie in Aalsmeer. De Wijn gaf aan uitgedaagd te zijn door zijn professoren om dit onderwerp verder uit te diepen. De oud-voorzitter dan de stichting Oud Aalsmeer omschreef zichzelf als nieuwsgierig, associatief en eigenwijs, eigenschappen die goed van pas komen in zijn speurtocht in het verleden.

Ook Jan Willem heeft weer een nieuwe gast voor komende maandag gevonden. Op de eerste maandag in juli komt om 19.00 uur Annigje Leighton-van Leeuwen als 218e gast naar de studio. “Annigje was penningmeester van de stichting ‘Oud Aalsmeer’, maar zij doet meer. Je doet ook nooit een vergeefs beroep op haar. Zij zegt altijd ja, maar zegt zij nou nooit eens nee?”, wil dr. Jan Willem de Wijn weten. Deze en nog vele andere vragen zal het presentatieduo voorleggen aan deze Aalsmeerse die vorig jaar de Rozenpenning mocht ontvangen uit handen van burgemeester Nobel. Mocht u als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 28 juni 2018 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×