Werkzaamheden aan energienet Schoolstraat

Op 4 juni is Liander gestart met werkzaamheden aan het energienet in de Schoolstraat in Aalsmeer. Deze werkzaamheden zijn nodig om de elektriciteitsvoorziening ook in de toekomst veilig en betrouwbaar te houden. Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon stroom blijven gebruiken. Als alles volgens planning verloopt, eindigen de werkzaamheden op 20 juli. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Verkeersveiligheid
Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt de Schoolstraat tijdelijk afgesloten. Politie, brandweer en ambulance hebben wel toegang. Ook bedrijven en direct aanwonenden blijven toegang houden tot hun woning/bedrijf. Liander voert de werkzaamheden uit samen met aannemer Van Baarsen.

Bereikbaarheid
In verband met de bereikbaarheid vragen we de inwoners zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen naar de bedrijven, de Kinderopvang de Berenboot en naar OBS Samen Een. Als inwoners toch met de auto komen dan graag parkeren in de Dorpsstraat, Weteringsstraat of Helling.

Gepubliceerd: 4 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×