'Door de Mangel' herhaling met Ard van Klaveren

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren.

Aanstaande maandag 30 juli is de uitzending van 2 oktober jl. met hortensiakweker Ard van Klaveren de tweede herhaling gedurende het zomerreces. De kweker is eigenaar van een familiebedrijf aan de Hoofdweg. De vader van Ard vervuld nog steeds een belangrijke rol in het bedrijf, maar is met zijn vrouw ‘uit huis gegaan’. Hierdoor woont het gezin van Ard nu in de ouderlijke woning voor het bedrijf. Als hobby hockeyt Van Klaveren en is tuinieren een ware passie. “Ik heb het zelfs geschopt tot beheerder van de stadswijngaard van Amsterdam”, aldus de hobbywijnboer, die in zijn vakanties ook nog eens graag op de racefiets een bekende Europese berg beklimt.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×