Leukste ‘Let’s Go’ shows van eerder dit jaar!

Kim, Laurens en Jonas genieten nu ook van de zomervakantie, maar je kunt vrijdag gewoon luisteren naar ‘Let’s Go Zomerstop’. De afgelopen weken kon jij mee beslissen welke uitzending van het afgelopen seizoen je nog een keer wil terug horen. De intocht van Sinterklaas was een veel gekozen uitzending. Van deze Let’s Go op locatie is een leuke compilatie gemaakt met aankomst bij Zorgcentrum Aelsmeer, razende reporters Robert en Lianda opzoek naar de pepernoten etende tijger Esso, chaos bij de pepernotenmolen, kinderburgemeester Derek en natuurlijk Sinterklaas. Kortom midden in de zomer even terug in de Sinterklaas-sfeer.

Het team van Let’s Go is benieuwd wat jij deze zomer gaat doen! Daarom roepen zij jou op om je leukste vakantiefoto’s en filmpjes met ons te delen. Je kan je ze delen op de Let’s Go facebookpagina, maar mag ze ook mailen via letsgo@radioaalsmeer.nl. Of je deelt ze op instagram met #letsgozomervakantie en tag @letsgo_radio. De makers met de leukste filmpjes en/of foto’s mogen op 7 september naar de eerste live uitzending komen van het nieuwe ‘Let’s Go’ seizoen en alles vertellen over hun zomeravonturen.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Kim Maarse interviewde Sinterklaas tijdens de intocht op 18 november 2017

Gepubliceerd: 23 juli 2018 om 22:36 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×