Aalsmeervoorelkaar Meet-up

Helpen maakt happy. Ook als je druk bent of weinig tijd hebt. Wil jij ontdekken hoe dit werkt voor jou? Kom dan zaterdag 13 oktober naar de vernieuwde Oude Veiling voor de allereerste Aalsmeervoorelkaar Meet-up en laat je inspireren!

Tijdens het event wordt gesproken met Rachel van de Pol. Zij verrichtte een jaar lang elke dag een goede daad en schreef daarover Het Hedendaagse Heldenboek. Rachel laat aan de hand van haar ervaringen zien dat klaarstaan voor een ander niet alleen de wereld, maar ook jezelf verrijkt.

Nieuwe talenten
Met behulp van een interactieve test en uitwisseling met anderen, ontdek je waar jouw talenten liggen om iemand te helpen. Wat jij kan doen voor een ander in Aalsmeer? Ga tijdens de borrel in gesprek met vrijwilligersorganisaties uit Aalsmeer die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Deze Meet-up is echt wat voor jou als je:
• Zin hebt in het opdoen van nieuwe ervaringen en het vergroten van je wereld.
• Best vrijwilligerswerk zou willen doen, maar je afvraagt hoe je dit combineert met je drukbezette leven.
• Wil ontdekken hoe je met jouw talenten iemand kan helpen.
• Je wat tijd over hebt en die graag op een betekenisvolle manier wil besteden.
• Je al vrijwilligerswerk doet en je opnieuw wil laten inspireren.

De Meetup is op zaterdag 13 oktober van 14.00 – 16.00 uur in de vernieuwde Oude Veiling Aalsmeer, Marktstraat 19.

Gepubliceerd: 2 september 2018 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×