Denk mee over het profiel nieuwe burgemeester

We meldden het al eerder: dit najaar start de werving voor een nieuwe burgemeester van Aalsmeer. Om de beste burgemeester te vinden stelt de gemeenteraad een profielschets vast. Nu wil de gemeenteraad van u als inwoner van Aalsmeer en Kudelstaart, graag weten welke eigenschappen u belangrijk vindt voor een nieuwe burgemeester. Hiervoor is een enquête opgesteld.

U kunt de enquête online invullen, maar u kunt er ook met de raadsleden persoonlijk over in gesprek gaan. Om te horen wat u belangrijk vindt, organiseert de raad van Aalsmeer een inloopochtend. Tijdens deze inloopochtend kunt u in gesprek met één van de leden van de vertrouwenscommissie aangeven wat ú belangrijk vindt.
De inloopochtend vindt plaats op zaterdag 22 september tussen 10.00 en 12.00 uur in het gemeentehuis

Hier kunt u de digitale enquête invullen: Link naar de enquête.

U kunt de enquête invullen tot uiterlijk zaterdag 22 september. De uitslag van de enquête wordt opgenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Aalsmeer.

Gepubliceerd: 13 september 2018 om 21:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×