Nieuw seizoen 'Let's Go'

De scholen zijn weer begonnen, de vakantie voorbij en daarmee is het ook tijd dat Laurens, Kim en Jonas weer de studio in duiken voor het gezelligste uurtje radio bij Radio Aalsmeer.
Vrijdag begint weer een nieuw seizoen ‘Let’s Go‘ en meteen met gezellige gasten. Anniko van Daalen komt langs en zij komt ons alles vertellen over Bastket Stars een initiatief vanuit Basketbal Vereniging Aalsmeer. Afgelopen zaterdag zijn ze hiermee begonnen en Kim is benieuwd wat dit precies inhoudt.

Kunst
Ook Tobias Rothe komt vrijdag langs in de studio van het project KunstkasKids Collectief. Misschien neemt hij ook nog wel echte kunstenaars mee om alles te vertellen over de kunstwerken waar zij de afgelopen weken hard aan hebben gewerkt. Deze kunstwerken zijn te bewonderen tijdens de Kunstroute volgend weekend.
Natuurlijk is er ook weer genoeg ruimte voor de leukste en nieuwste hits! Dus zorg dat je vrijdag na je eerste week school klaar zit voor ‘Let’s Go‘!

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 3 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×