Zanger Mark Enthoven in ‘Sem op Zaterdag’

Zaterdag 29 september ontvangt Sem van Hest de veelzijdige zanger en entertainer Mark Enthoven. De geboren Amsterdammer kan met zowel een pop als klassieke opleiding veel kanten uit en heeft met zijn warme stem al menig optreden opgesierd. Hij treedt op in zowel theaters als op radio en tv en heeft inmiddels ook vele bedrijfsfeesten op zijn naam staan. Zijn carrière, wie hem hebben geïnspireerd en welke keuzes hij maakte, komt hij zaterdag bespreken in ‘Sem op Zaterdag’. Sem begint om 10.00 uur en vanaf 11.00 uur schuift Mark aan.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×