Dorpsoverleg Kudelstaart met interessante onderwerpen

Er gebeurt veel in Kudelstaart. De Dorpsraad Kudelstaart informeert de bewoners daarover door regelmatig een Dorpsoverleg te organiseren. Op maandag 5 november staat er weer een Dorpsoverleg gepland en met veel interessante onderwerpen. Ook wethouder Wilma Alink-Scheltema zal aanwezig zijn.

Vanaf 20.00 uur in het Dorpshuis aan de Kudelstaarseweg worden er diverse interessante onderwerpen besproken. Zo licht Martijn de Liefde de voortgang rond het Fort Kudelstaart toe en worden de ontwikkelingen rond de Mijnsherenweg, de Bilderdammerweg en de Kudelstaartseweg (dijkverzwaring) doorgenomen.

Maar ook de ontwikkelingen rondom de bouwlocaties Westeinderhage en Hoofdweg en het groen onderhoud staan op de volle agenda.

Na afloop rond 22.00 uur wordt u ook uitgenodigd om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Foto: een van de bespreekpunten: Fort Kudelstaart

Gepubliceerd: 30 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×