Kaartjes Ernst, Bobbie en de rest winnen in ‘Let’s Go’

Terug van de herfstvakantie en meteen door met Lizanne Eveleens van de Binding over Foods zaterdag in de Veiling. Verder 2x 2 kaartjes te winnen voor de theatershow Ernst, Bobbie en de rest. Weet jij hoe de theatershow van ze heet? Mail dit naar letsgo@radioaalsmeer.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Vrijdag hoor je de winnaar! En verder is er natuurlijk weer je favoriete muziek met Kim, Jonas, Laurens en ook DJ Faystje!

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 29 oktober 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×