Kabouterfeest bij Boerenvreugd

De kinderboerderij in Aalsmeer viert dit jaar haar 25e verjaardag. Het laatste feestje dat gegeven wordt is met kabouters! Boerenvreugd viert op zondag 14 oktober de herfst met een heus kabouterfeest. Van 11 tot 15 uur zijn er leuke activiteiten op de kinderboerderij in het Hornmeerpark.

Kabouterspelletjes
De jonge bezoekers kunnen meedoen aan de kabouter-vossenjacht. De vrijwilligers van Stichting Kinderboerderij Aalsmeer zijn verkleed als kabouters. De kinderen krijgen een spelletjeskaart en gaan op zoek naar de speciale kabouters. Er zijn leuke kabouterspelletjes en je kunt een kijkje nemen bij het kabouterhuisje. Zelf een kabouter maken kan ook. Je kunt een kabouter maken van een boomstammetje in de knutselhoek. Gerard Zelen is ook weer aanwezig deze dag, met het poppenkasttheater.

Vrijwilligers
Net als de kabouters in het bos, doen de vrijwilligers van Boerenvreugd altijd erg hun best om alles netjes te houden. De kinderboerderij is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vele handen maken licht werk, dus lijkt het u leuk om te helpen de kinderboerderij draaiende te houden, meldt u dan aan als vrijwilliger! Meer informatie is te vinden op www.boerenvreugd.nl, en ook tijdens de activiteit staan de vrijwilligers van de boerderij klaar om u te informeren over het werken op de boerderij.

De kabouters van Boerenvreugd hopen veel bezoekers te begroeten bij dit gezellige feest! De grote (verwarmde) tent zal weer op het plein staan, dus ook bij minder mooi weer gaat het evenement gewoon door!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 9 oktober 2018 om 20:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×