Motorrijder gewond bij aanrijding N196

Zaterdagmiddag 6 oktober is een motorrijder betrokken geraakt bij een aanrijding op de N196 ter hoogte van de Aalsmeerderbrug. Rond half twee kwam de bestuurder van de motor in botsing met twee personenauto’s.

De motorrijder raakte licht gewond en is opgevangen door het toegesnelde ambulancepersoneel. De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Alle drie de voertuigen die bij de aanrijding betrokken waren, raakten flink beschadigd.

Het verkeer richting Hoofddorp ondervond flinke hinder, omdat alle auto’s over de busbaan werden geleid. De file stond tot ongeveer de Ophelialaan.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 6 oktober 2018 om 18:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×