Geslaagde première “Boeing - Boeing”

Afgelopen zaterdag was de feestelijke première van het doldwaze stuk Boeing – Boeing, vertoont door de enthousiaste spelers van Toneelvereniging Kudelstaart. Het is een ongelofelijk succes geworden; het dak van het Dorpshuis ging er spreekwoordelijk vanaf. Het publiek heeft genoten van het overtuigende spel van de personages op het podium. Dat zoiets aanstekelijk werkt is een feit: daardoor genoten de spelers zichtbaar van het publiek en de diverse lachsalvo’s die door de zaal klonken. Na afloop volgde er dan ook een overdonderend applaus en een terechte staande ovatie.

Ludieke entree
Speciaal omdat het de eerste voorstelling was, had de vereniging iets spraakmakends georganiseerd in de vorm van een opwarmertje voor het publiek. Bij de entree stonden toneelspelers Wim Zandvliet en Wil Kraan gehuld in pilotenpak om de gasten op een hilarische wijze welkom te heten aan boord.

Gemist?
Mocht u dit lachwekkende stuk gemist hebben, geen vrees. Komend weekeinde wordt de voorstelling nog twee keer gespeeld voordat het doek definitief valt. De kaarten zijn te verkrijgen bij Gall & Gall, Einsteinstraat in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer. Het is enkel mogelijk om contant te betalen, €12,50 per stuk (bij voorkeur gepast); pinnen is niet mogelijk. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur en om 19.30 uur opent de zaal.

Foto: de spelers van Boeing-Boeing (eigen foto)

Gepubliceerd: 19 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×