'Let's Go' in sinterklaasstemming

Afgelopen vrijdag kon je horen hoe Kim belde met de Hoofdpiet op de stoomboot. Hij vertelde dat zowel Sinterklaas als alle pieten helemaal klaar zijn voor de intocht in Aalsmeer aankomende zaterdag. Ook vertelde hij dat ze dit jaar een bijzondere gast aan boord hebben, namelijk een professor. Vrijdag mag Kim weer bellen met de stoomboot. Hoofdpiet zorgt er dan voor dat Sinterklaas wakker is zodat Kim even kan vragen hoe het met hem is en hoe dat nou zit met die professor.

Maar dat is niet het enige wat je vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur hoort. Jonas maakt namelijk vrijdag een top 3 van de lekkerste pepernoten. Hij krijgt daarbij hulp van echte pepernotentesters die samen met hem welke pepernoten echt het allerlekkerst zijn. Laurens zorgt ervoor dat je in de sinterklaasstemming komt met de leukste (Sinterklaas)hits.

Let’s Go bij de intocht
Zaterdag is het dan eindelijk zover dan komt Sinterklaas aan in Nederland en meteen ook in Aalsmeer. Om 14.00 uur arriveert de Sint met al zijn pieten bij het Zorgcentrum Aelsmeer.

Het team van Let’s Go zal live verslag doen, vanaf het Molenplein. Tussen 13.00 en 16.00 uur hoor je alles over in de intocht in Aalsmeer en over de professor die Sinterklaas heeft meegenomen vanuit Spanje. Wie weet komt Sinterklaas ook zelf ook nog even naar de mobiele studio van Radio Aalsmeer?  Met razende reporters en veel Sintmuziek beloofd het ook een gezellige feestje te worden op je radio.

‘Let’s Go’ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 12 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×