Nieuwe ronde cursussen Cultuurpunt Aalsmeer

Het eerste cursusblok van Cultuurpunt Aalsmeer is in volle gang. De leerlingen zijn inmiddels op de helft van de lessenreeks beland en werken toe naar hun presentaties. Afgelopen week is het aanbod voor het tweede blok bekend geworden. Naast de oude vertrouwde cursussen zitten er ook een aantal verrassende nieuwe cursussen tussen. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend.

Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. In lessen van 45 minuten werken de leerlingen in 9 weken toe naar een presentatie. De belangstelling voor het aanbod was het afgelopen blok erg groot. Cursussen als Ontdek je talent op een instrument, DJ, Musical en Graffiti zijn al echte ‘all time favorites’ geworden. Maar ieder cursusblok voegt het Cultuurpunt ook iets nieuws aan het aanbod toe. Zo is sinds dit schooljaar de cursus Ballet in het aanbod opgenomen en daar komen nu de cursussen Yoga, Toetsen en Snaren en Ontdek je talent in een band bij.

De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de naschoolse tijd. Onder andere bij Solidoe Oostkroost, in de Place2Bieb en in het vernieuwde pand van De Oude Veiling/Cultuurpunt Aalsmeer aan de Marktstraat. Het cursusaanbod is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en start in de week van 4 februari.

Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt, evenals het inschrijfformulier.

Gepubliceerd: 19 november 2018 om 21:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×