Oud-voorzitter Radio Aalsmeer overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat op maandag 12 november oud-medewerker en oud-voorzitter van Radio Aalsmeer Theo van Kempen is overleden. Theo begon bij Radio Aalsmeer in 1994. Twee jaar later, in 1996, volgde hij Joop van der Jagt op en is hij ongeveer een jaar voorzitter geweest van de Stichting Lokale Omroep Aalsmeer. Hij was tevens presentator van het politieke programma en maakte ook het muziekprogramma ‘Nightshift’.

Theo is ook politiek actief geweest binnen de gemeenteraad van Aalsmeer en is een periode wethouder geweest. Daarnaast was hij werkzaam bij de politie. De laatste jaren woonde Theo niet meer in Aalsmeer, maar in Lelystad.

De crematie heeft afgelopen maandag plaatsgevonden.

Alle medewerkers van Radio Aalsmeer wensen zijn vrouw Grada, zijn kinderen, kleinkinderen en familie heel veel sterkte met dit verlies.

Gepubliceerd: 22 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×