Overval op geldwagen mislukt

Maandagmiddag om even voor half drie is er een poging tot overval op een geldtransport ondernomen aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer. Een geldwagen parkeerde in de Gedempte Sloot, direct naast de muur van de ING-bank waarna de overvaller zich tussen de geldwagen en het gebouw probeerde te manoeuvreren om zo het geld te bemachtigen. De alerte geldlopers sloten echter direct de deur, waardoor de overval mislukte. De verdachte zou er te voet vandoor zijn gegaan.

De politie maakte met behulp van speurhonden en een helikopter vergeefs jacht gemaakt op de overvaller en heeft daarop een Burgernet-bericht uitgegeven. De man is 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur, zwarte jas met capuchon en een rugzak.
Volgens een woordvoerder van de politie zou er geen buit zijn gemaakt. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie: 0900-8844.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 12 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×