'Door de Mangel' bevraagt gezinscoach

Afgelopen maandag nam orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur en gewichtscoach Trudy van den Aardweg plaats achter de microfoon. Via de opleiding tot kinderverzorgster en een kledingwinkel rolde Trudy de financiële wereld in. “Dat mis ik geen seconde”, aldus de Aalsmeerse die via haar Prikkelbaar Darm Syndroom zich ging verdiepen in voeding. Zelf leeft zij volgens de 80/20-regel: 80% letten op je voeding, 20% lekker zondigen en genieten. Van den Aardweg omschreef zichzelf als empathisch, nieuwsgierig en oprecht, eigenschappen die zij ook goed kan gebruiken in haar praktijk “Trudieet”.

Natuurlijk heeft ook Trudy een opvolgster gevonden. Zij houdt het in de ‘coachingshoek’ en heeft Natascha Bakker gevraagd als laatste gast in 2018. Zij is gezinscoach en trainer en heeft een eigen coachingpraktijk met de naam Puur. “Natascha coacht kinderen middels een uniek programma met de naam Schateiland. Ik zou hier graag meer over willen weten”, vertelde Van den Aardweg. Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 17 december aan de 236e gast worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Natascha Bakker

Gepubliceerd: 10 december 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×