Inloopbijeenkomst HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid

De aanbesteding voor de aanleg van de busbaan HOV Aalsmeer – Schiphol- Zuid en de reconstructie van de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer is gestart. De provincie Noord-Holland praat je bij over de laatste stand van zaken op dinsdag 11 december. Je kunt dan zien hoe de nieuwe weg er straks uit gaat zien en er wordt meer informatie gegeven over het verdere proces en de planning. Uiteraard is voldoende tijd en ruimte voor het beantwoorden van alle vragen.

De Inloopbijeenkomst HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid wordt georganiseerd door de provincie Noord-Holland, in samenwerking met de Vervoerregio Amsterdam en de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn.

Van 19.00 – 20.30 uur kan je terecht op het gemeentehuis van  Aalsmeer (kamer 020).

Het bovenstaande filmpje laat zien hoe de situatie er in Aalsmeer straks uit komt te zien. Meer informatie over het project is te vinden op www.hovasz.nl, daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Gepubliceerd: 5 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×