Joke Wegman zegt radio vaarwel

Afgelopen zondagochtend nam een van de coryfeeën van Radio Aalsmeer na 22 jaar afscheid van haar trouwe publiek. In die vele jaren bij de lokale omroep van Aalsmeer heeft zij vele dingen gedaan. En niet alleen programma’s presenteren, ook is Joke op andere gebieden actief geweest. Iets waar de omroep haar ook heel erg dankbaar voor is.

In de laatste uitzending draaide Wegman haar eigen muziekkeuze en werd zij verrast door vele collega’s en luisteraars. “Ik ben geen Heintje Davids, maar zal zeker nog wel eens te horen zijn bij Radio Aalsmeer”, zei de presentatrice.

Enigszins emotioneel nam Joke afscheid met de woorden: “Heb het goed met elkaar en dit keer niet tot volgende week”. Het bleef nog even gezellig in de studio en uiteindelijk vertrok Joke voor de laatste keer met vele cadeautjes onder haar arm. Aalsmeer zal een vertrouwd geluid op de zondagmorgen moeten missen.

Een mooi interview met Joke Wegman vind je op Aalsmeer Vandaag.

Foto: Joke Wegman

Gepubliceerd: 2 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×