Sponsoroptreden van popkoor Sonority

Kerst nadert en dat betekent dat het tijd is voor het jaarlijkse sponsoroptreden van Sonority in Café Bar Joppe. Zondag 16 december zingt het koor in het café in de Weteringstraat in Aalsmeer. Onder leiding van dirigent Kamila Sezer – Starkowska zingt het koor een greep uit het staand repertoire. Van ballad en popsong tot Nederlandstalig.

Omdat er in januari een aantal plaatsen vrij komen, wil het koor graag kennis maken met potentieel nieuwe leden. Het is altijd mogelijk vrijblijvend een wekelijkse repetitie bij te wonen op dinsdagavond 20.15 uur in de Oude Veiling in Aalsmeer.

Een vooruitblik op het nieuwe jaar: zondag 20 januari a.s. zingt Sonority om 18.50 uur in de Kleine Zaal in Paradiso tijdens de Paradiso Korendagen.

De aanvang van het optreden a.s. zondag is 19.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie op www.sonority.nl

Foto: Popkoor Sonority

Gepubliceerd: 13 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×