Vechtpartij en gewonde in Kudelstaart

In Kudelstaart heeft zaterdagavond een fikse vechtpartij plaatsgevonden. Meerdere mensen zouden volgens getuigen met elkaar op de vuist zijn gegaan bij het winkelcentrum in Kudelstaart.
Op de Mijnsherenweg kwamen de ambulance en het mobiel medisch team ter plaatse voor een gewonde. Deze was aanspreekbaar en is naar een ziekenhuis gebracht. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.

De politie heeft met een helikopter gezocht naar verdachten, maar niemand aangetroffen. Ook werd er een auto gecontroleerd op de Mijnsherenweg. De politie laat weten dat er vooralsnog geen aanhoudingen zijn verricht. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 8 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×