Veel publiek bij afsluiting cursussen Cultuurpunt Aalsmeer

Het eerste cursusblok van Cultuurpunt Aalsmeer zit er op. Afgelopen week hadden de cursisten hun laatste les, die werd afgesloten met een spetterende presentatie. Onder het toeziend oog van enthousiast publiek presenteerden de leerlingen wat zij in het afgelopen cursusblok hebben geleerd.

Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. Begin oktober startte het eerste cursusblok van het schooljaar. Basisschoolleerlingen uit Aalsmeer en Kudelstaart volgden na schooltijd cursussen Gitaar, Keyboard, DJ, Ontdek je talent op een instrument, Circus, Graffiti, Ballet en Musical. Afgelopen week werd iedere cursus afgesloten met spetterende optredens, waarbij zij aan ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s lieten zien wat zij in die 9 weken geleerd hebben.

Ook meedoen?
Het tweede cursusblok van Cultuurpunt Aalsmeer start in de week van 4 februari. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de naschoolse tijd.  Nieuw in dit tweede cursusblok zijn de cursussen Yoga, Toetsen en snaren en Ontdek je talent in een band. Meer informatie of inschrijven kan via de website van het Cultuurpunt.

Wilt u uw kind opgeven voor een van onze cursussen, maar is er een financiële drempel? Dan kunt u een beroep doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur Aalsmeer. Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl of neem contact op met de directeur of leerkracht van de basisschool van uw kind.

Foto: Afsluiting cursus circus

Gepubliceerd: 14 december 2018 om 20:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×