RKDES verlengd contract trainer Kalaitzis

De Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES heeft het contract met hoofdtrainer Kiri Kalaitzis met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Heemskerk is bezig met zijn eerste seizoen bij RKDES. Beide partijen tonen zich ingenomen met de contractverlenging. De technische commissie, het bestuur en hoofdtrainer zijn  tevreden over de samenwerking en kijken vol vertrouwen vooruit. Kalaitzis was voor hij de selectie van RKDES onder zijn hoede nam, onder andere meerdere jaren docent bij de KNVB.

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd voor RKDES in de kwalificatiepoule tegen FC Aalsmeer op het programma. Bij winst is RKDES zeker van een plaats bij de eerste zes posities op de ranglijst en dus een plekje in de promotiepoule.

Gepubliceerd: 30 januari 2019 om 22:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×