Schaatskoorts stijgt in Kudelstaart

De temperaturen gaan weer onderuit in Nederland en dan stijgt de ‘schaatskoorts’. Komende nachten matige vorst, overdag net boven nul. Er wordt hier en daar zelfs het woord ‘Elfstedentocht’ gefluisterd. De ijsmeesters worden al een beetje nerveus. Zo ook in Kudelstaart, want de voorbereidingen voor een mooie ijsvloer op de natuurijsbaan aan de Wim Kandreef zijn al gestart. Zoals de foto’s van ‘Alledag‘ bewijzen, zijn de tractor en giertank weer uit de garage gehaald om de skeelerbaan om te toveren tot een mooie ijsbaan.

Hopelijk zijn de weergoden de schaatsliefhebbers goed gezind, valt de verwachte sneeuwval later deze week mee en kunnen binnenkort de ijzers weer ondergebonden worden.

Foto: Alledag

Gepubliceerd: 19 januari 2019 om 21:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×