Wilde achtervolging op N201

Donderdagochtend vond er in de regio Schiphol een achtervolging plaats vanaf Schiphol Centrum. De wilde rit liep onder meer over de N201. Een voertuig van de Koninklijke Marechausse is hierbij beschadigd geraakt en daarbij is voor een inzittende van dit voertuig een ambulance opgeroepen.

Tijdens de achtervolging is ook nog een motorrijder van de Marechaussee bijna van de weg gereden, deze wist nog op tijd aan de kant te springen.  Het voertuig dat achtervolgd werd –  een taxibusje Volkswagen Transporter – is gestrand op een doodlopend stuk van de Capronilaan.

De Volkswagen transporter zou mogelijk gestolen zijn. De inzittende is volgens omstanders aangehouden door de Marechaussee met getrokken wapens.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 10 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×