Aftellen naar veiling 'Kudelstaart voor Kudelstaart'

Vorige week is het aftellen naar de negentiende veiling ‘Kudelstaart voor Kudelstaart’ begonnen. Inmiddels scheiden minder dan honderd dagen het dorp van een lokaal
topevenement op zaterdag 11 mei in Dorpshuis Podium aan de Kudelstaartseweg.

Ook de negentiende editie van de feestelijke veiling vindt weer plaats aan de vooravond van moederdag. Er zal dan ook weer een keur aan fleurige boeketten onder de hamer komen. Verder worden kavels geveild van zowel goederen als diensten die door inwoners en bedrijven worden geleverd. De Kudelstaartse veiling heeft zich ontwikkeld tot een evenement waar ‘tout Kudelstaart’ elkaar ontmoet tijdens een gezellige avond.

Steun voor clubs
De avond heeft tot doel geld bijeen te brengen voor clubs in Kudelstaart die, voor een bepaald project, een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. In de voorgaande achttien edities werd ruim 321.000 euro bijeengebracht. Dat bedrag werd verdeeld over tientallen verenigingen en stichtingen. Zonder enig onderscheid. Vandaar de naam: ‘Kudelstaart voor Kudelstaart’. Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten.

Foto: Veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema

Gepubliceerd: 5 februari 2019 om 0:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×