Niels de Jong keert ook terug bij Aalsmeer

De aankondigingen van nieuwe of terugkerende handballers bij Green Park Aalsmeer rijgen zich aan een. Ook de 22-jarige Niels de Jong keert aan het einde van het seizoen terug naar zijn oude cluppie. De opbouwspeler en sterke schutter keert na één seizoen Quintus terug naar Aalsmeer.

Het bloed kroop waar het niet gaan kan en daarom besloot De Jong terug te keren naar de huidige landskampioen. Niels handbalt al vanaf zijn twaalfde bij Aalsmeer. De Jong kwam ook uit voor Jong Oranje, waarmee hij het EK in Denemarken speelde en won vorig seizoen nog met Aalsmeer de landstitel. De Jong herstelt momenteel nog van zijn schouder uit de kom.

Vorige week maakte Max de Maat zijn overstap van Quintus bekend. Eerder gaven ook Pepijn Michielsen en Donny Vink (beiden van Hellas) aan te vertrekken naar de huidige landskampioen.

Foto: Niels de Jong (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 22 februari 2019 om 10:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×