Radio Aalsmeer live bij streekderby

Het gebeurt niet iedere week een voetbalwedstrijd tussen de twee voetbalverenigingen binnen de gemeente. Een echte burenclash: RKDES – FC Aalsmeer. Voor RKDES de laatste wedstrijd in de eerste halve competitie. De Kudelstaarters kunnen na winst de plaatsing voor de promotiegroep veilig stellen. De thuiscub kunnen dan over twee weken de strijd aan gaan voor rechtstreekse promotie naar de tweede klasse.

Domper
FC Aalsmeer zal de domper van het verlies tegen de junioren van DIOS graag goed maken met een mooi resultaat tegen RKDES. Op de ranglijst is er echter voor de Aalsmeerders geen eer meer te behalen. De twaalfde plek betekent straks in de tweede halve competitie spelen voor lijfsbehoud in de derde klasse.

Live bij burenruzie
Radio Aalsmeer is zondag live aanwezig bij deze ‘burenruzie’. Een vertrouwd koppel (Jan van Veen en Elbert Huijts) zullen met technicus Edgar van Hazendonk, tussen 14.00 en 16.00 uur live aanwezig zijn bij deze wedstrijd. U wordt direct op de hoogte gesteld van de verrichtingen op het veld en hoort uiteraard ook diverse interviews.

Sportprogramma
Overigens probeert Radio Aalsmeer nog altijd terug te komen met een sportprogramma. Daarvoor zoekt de omroep nog wel enkele mensen die daar aan willen meewerken: presentatie, techniek, verslaggevers en redactieleden. Lijkt het je wat?  Stuur dan een mailtje naar info@radioaalsmeer.nl.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 2 februari 2019 om 10:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×