Boekenweeklezing door Nelleke Noordervliet

Ontdek hoe het begrip ‘Moederschap’ een inspiratiebron is voor vele beroemde literaire werken. Schrijfster Nelleke Noordervliet neemt u mee op een literaire reis door de tijd waarin ze verschillende vrouwen belicht die voor haar als inspiratiebron dienden. Ze doet dit aan de hand van haar roman ‘Altijd roomboter’ waarin ze schrijft over haar overgrootmoeder en wat er in haar lange leven allemaal veranderde in Nederland en voor vrouwen in het bijzonder.

Nelleke Noordervliet behoort tot een van de grande dames van de Nederlandse literatuur. In haar werk weet ze altijd weer een verbinding te leggen tussen geschiedenis en fictie.

Tijdens deze speciale boekenweeklezing op woensdag 27 maart is er in Het Boekhuis een stand waar de boeken van Nelleke Noordervliet te koop worden aangeboden en is er de mogelijkheid om deze door haar te laten signeren. U ontvangt dan ook het Boekenweekgeschenk van Jan Siebelink: “Jas van Belofte”.

Kaarten voor deze lezing zijn de krijgen via bibliotheekamstelland, en ook bij het Boekhuis Aalsmeer in de Zijdstraat.

Gepubliceerd: 21 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×