‘Echt Esther’ zoekt verbinding

Later dit jaar vindt de ‘Week van de Ontmoeting’ plaats. Esther Sparnaaij blikt hier graag alvast op vooruit met dominee Mirjam Vermeij en Debbie Albers, coach, auteur en bestuurslid van Stichting Fedeli.

Hoe deze dames naar verbinding zoeken en deze uiteindelijk leggen, en hoe de ‘Week van de Ontmoeting’ vorm krijgt in Aalsmeer wordt duidelijk in ‘Echt Esther’, donderdagavond vanaf 19.00. Vragen via esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 18 maart 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×