Een creatieve hovenier in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylene en Elbert de 248e gast in hun talkshow ‘Door de Mangel’. De personeelsfunctionaris begon zijn werkzame leven als meubelmaker en hoopt ooit nog eens zelf een orgel te bouwen. “Mensen zijn altijd boeiend, maar ook altijd moeilijk” aldus de altijd in een roze pyjama slapende Wormernees. Cees noemde zichzelf trouw, eigenzinnig en onthecht. Vrooland heeft niet zoveel met materiele zaken, maar tekent wel graag en doet dat zeker niet onverdienstelijk.

Ook Cees is opzoek gegaan naar een nieuwe gast en heeft zijn creatieve buurman en hovenier Chris Clemens uitgenodigd om op maandag 1 april naar de studio te komen. “Het huis en de tuin van de buren is op een erg originele manier ingericht met veel gebruikte voorwerpen. Ik ben benieuwd waar hij zijn ideeën vandaan haalt”, vroeg Vrooland zich af.

Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Chris worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 maart 2019 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×