Handbaltrainer Bert Brouwer tekent bij

Handbalvereniging Greenpark/Aalsmeer heeft met het binnenhalen van een aantal talentrijke spelers onlangs al een grote slag geslagen. Zo komt Donny Vink van Hellas naar Aalsmeer, verhuist ook keeper Rene de Knegt van Hurry Up naar de huidige landskampioen en keert Niels de Jong terug bij zijn oude club.

Extra succesvol is voorzitter Mike van der Laarse echter met het behouden van trainer/coach Bert Bouwer. De succesvolle oefenmeester heeft voor twee jaar bijgetekend bij de regerend landskampioen.

Brouwer is een ervaren ex-handballer. Hij speelde 136 interlands en had de Nederlandse handbaldames onder zijn hoede op vier EK’s, vier WK’s en Olympische Spelen. Ook coachte hij het nationale elftal van Japan en de dames van VOC.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 16 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×