Aftellen naar Kudelstaartse veiling

Het aftellen is begonnen. De formulieren zijn deze week ingeleverd. Volgende week worden de spandoeken opgehangen aan de randen van Kudelstaart en de kavels voor de veiling worden samengesteld. Precies een maand tot aan de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart. Heel het dorp is op zaterdag 11 mei vanaf 20.00 uur van harte welkom in het gezellige dorpshuis Podium. Deze avond onthult voor Kudelstaarters zelfs een tipje van de sluier van de grote verbouwing.

Met nog een maand te gaan tot de veiling, beginnen vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart dit weekend met het vormen van kavels. Daarbij worden leuke combinaties gevormd van zeer uiteenlopende goederen en diensten. Met name die persoonlijke diensten van burgers of bedrijven zijn zeer gewild.

Steuntje in de rug
De Kudelstaartse veiling vindt dit jaar voor de negentiende keer plaats. Tijdens de achttien vorige edities is bij elkaar al 322.000 euro opgehaald. Jaarlijks worden de bijeengebrachte bedragen verdeeld over Kudelstaartse clubs en verenigingen die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook dit jaar kunnen zij weer projecten voorstellen waarbij ze voor een donatie in aanmerking willen komen. Dat kan via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 9 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×