Arie de Vos op herhaling in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontving Elbert Huijts Karin de Geus-Stokkel in de 252e uitzending van ‘Door de Mangel’. Karin werkt als vrijwilligster bij Hospice Bardo in Hoofddorp en zet zich in voor de Roparun. “Dit jaar zamelen we geld in voor koppelbedden in hospices. Zo wordt het goede doel voor mij ook tastbaar”, aldus De Geus. Zij omschreef zichzelf als spontaan, begaan en kan goed relativeren. Kenmerken die je zeker moet bezitten als je werkt in een hospice.

Arie de Vos
Op 29 april is er vanwege de meivakantie geen live-uitzending, maar is er een herhaling van de 225e editie. Toen was Arie de Vos te gast. Hij werd destijds uitgenodigd door Eric Spaargaren. Als Eric namelijk ooit met pensioen gaat, dan hoopt hij nog zoveel energie te hebben als Arie. De Vos was boekhouder, maar ook voorzitter van korfbalvereniging VZOD. Nog altijd maakt Arie deel uit van de sponsorcommissie, maar is hij o.a. ook actief voor de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart en het Jeugdsportfonds. Een specifieke vraag had Eric niet, maar hij wilde Arie graag een podium geven. “En echt verlegen om een praatje zit Arie nooit!”, vertelde Eric.

Cor Hermanns
Op maandag 6 mei is er weer een nieuwe live gast in ‘Door de Mangel’. Dan is Cor Hermanns de 253e Aalsmeerder die vakkundig door de mangel wordt gehaald. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Cor Hemanns, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arie de Vos (eigen foto)

Gepubliceerd: 22 april 2019 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×