Dag van je Leven-stappentellers voor Ons Tweede Thuis

Bewegen is goed voor iedereen. Zeker ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook zij moeten vaak gemotiveerd worden om te gaan bewegen. Voor deze doelgroep is het vaak nog iets belangrijker gezien het gemis van intrinsieke motivatie. Om ze extra te stimuleren heeft Stichting Dag van je Leven vorige week dertig kleurrijke stappentellers uitgedeeld aan cliënten van woonvoorziening Aan het Spoor in Uithoorn. Het bestuur van Dag van je Leven heeft dit kunnen realiseren door een cheque die ze vanuit het Meerlandenfonds in ontvangst mochten nemen.

De Ons Tweede Thuis-begeleiders gaan ter stimulering mooie wandeltochten uitzetten. Het enthousiasme was groot om meer te gaan wandelen met elkaar door heel Nederland. Binnen Stichting Ons Tweede Thuis zijn ze sowieso goed bezig met het stimuleren van bewegen en ook gezonde voeding is hierbij belangrijk.

Uitbreiding actie
Vanuit Ons Tweede Thuis waren Jolanda de Jongh, Tine Broere en Mark Keijzer blij met de stappentellers en ook klonk er gejuich bij de cliënten. Ria Bouwman, Rob Langelaan en Dirk Box hadden namens Stichting Dag van je Leven de eer om ze het cadeau te overhandigen.

Door dit succes heeft Stichting Dag van je Leven besloten deze actie uit te breiden en zullen er meer stappentellers uitgedeeld gaan worden op verschillende andere OTT-voorzieningen in de regio.

Gepubliceerd: 2 april 2019 om 11:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×