Kinderburgemeester en Dodenherdenking bij 'Let’s Go'

Na twee weken vakantie zijn Jonas en Laurens vrijdag om 18.00 uur weer live met ‘Let’s Go’. Daarin aandacht voor de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester. Kinderen die in groep 6 of 7 zitten kunnen zich tot 7 mei kandidaat stellen voor deze belangrijke functie. En dat het leuk is om kinderburgemeester te zijn vertelt Hannah Fokkema die tot eind juni de ambtsketting mag dragen. Ook spreken de DJ’s met wethouder Robert-Jan van Duijn om te horen hoe de verkiezing in zijn werk gaat.

Verder is het aanstaande zaterdag Dodenherdenking en komen achtste groepers uit Kudelstaart vertellen wat ze hierover hebben geleerd. Ook dragen zij hun gedichten wat ze zaterdag bij de officiële herdenking ook mogen doen. Verder uiteraard veel mooie muziek en de agenda met leuke kinderactiviteiten.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: DJ Jonas Ponsen interviewt Kinderburgemeester Hannah Fokkema

Gepubliceerd: 29 april 2019 om 23:00 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×