Kunstenaars gezocht voor Amazing Amateurs in de etalage

Afgelopen jaar bundelden Cultuurpunt Aalsmeer en Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) hun krachten voor het gezamenlijke project ‘Amazing Amateurs in de etalage’. En met succes, want het project krijgt dit jaar een vervolg! Tijdens de landelijke IkToon maand in juni zal er weer de hele maand beeldende kunst van verschillende amateurkunstenaars te bewonderen zijn in diverse (winkel)etalages in het centrum van Aalsmeer.

Geef je op en win!
Een ieder die in de vrije tijd graag schildert, beeldhouwt, fotografeert of op een andere manier creatief bezig is, kan zich opgeven voor deze expositie. Redenen om mee te doen aan Amazing Amateurs in de etalage kunnen heel divers zijn. Deelnemende kunstenaars zijn volledig vrij in keuze welke kunstwerken zij willen laten zien.

Twee prijzen
Als deelnemend kunstenaar maak je twee keer kans om in de prijzen te vallen. Er is een Publieksprijs en een Vakjuryprijs. Het publiek mag gedurende de maand van zich laten horen en stemmen op het fraaiste kunstwerk. De maker van het kunstwerk met de meeste stemmen krijgt voor één jaar de Gouden Penseel. Aan het
eind van de IkToon maand worden de winnaars bekendgemaakt. Opgeven voor Amazing Amateurs in de etalage kan nog tot en met 1 mei 2019 via www.kunstencultuuraalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 15 april 2019 om 22:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×